Холи Бери е една от най-красивите актриси в Холивуд. Била е момиче на Бонд, Жената котка и Буря в поредицата „Х-мен“. Но има една част от тялото ѝ, която не се харесва много на почитателите ѝ – ръцете.

Актрисата сподели снимка, на която се вижда как пеперуда е кацнала в дланта ѝ. И докато повечето коментари под снимката са положителни, един от потребителите се е възмутил, че дланите на Холи приличат на „ръце на строителен работник“.

Коментарът е предизвика дискусия сред последователите на Инстаграм профила на актрисата и докато едни се съгласяват, че ръцете ѝ не са красиви, други смятат, че загрубяването само показва колко много се е трудила 53-годишната жена през живота си.

Самата Холи Бери отговори на коментара и не изглеждаше засегната. „Знаех, че някой ще се хване за ръцете“, написа тя и добави смеещо се личице.

Актрисата, която има „Оскар“ за филма „Балът на чудовището“, сподели наскоро, че много се гордее с физическата си форма в момента. Тя тренира ежедневно и усилено, за да се поддържа и никой не би могъл да познае възрастта ѝ. През 2018 личният ѝ треньор даде интервю, в която разкри, че актрисата се занимава с йога, бокс, кардио тренировки и вдигане на тежести. Вероятно грижата за тялото ѝ се е отразило негативно на ръцете ѝ, но загрубялата кожа само показва какво усърдие влага Холи във всичко, което прави.

Снимка: Getty Images

Последният филм, в който видяхме актрисата, беше третата част на „Джон Уик“, в който Холи Бери си партнира с Киану Рийвс.