Пинк и дъщеря й са като близначки на последното им общо селфи. Малката Уилоу е подстригала косата си съвсем късо. Преди 3 години тя имаше проблем с външността си, като беше нарекла себе си "момче с дълга коса". За да покаже на дъщеря си колко красива е всъщност, Пинк подготвила презентация с известни личности, които имат външност, която не съответства на биологичния им пол. "Веднъж, докато я водех на училище, тя ми каза, че е най-некрасивото момиче на света. Уилоу, когато хората се смеят на моята прическа, аз пускам ли си дълга коса, я попитах. Не, мамо. А моите концерти пълнят ли стадиони по цял свят? Да, мамо", сподели тогава певицата за разговор между двете.

Уилоу е особено креативна и предвид ситуацията с коронавируса и мерките за безопасност, с които всички е редно да се съобразяваме. Тя сама си е направила медицинска маска от своя стара, любима тениска."Горда съм с нея и за това, че се грижи за здравето на околните!", написа майка й.

Самата Пинк има астма, но въпреки това носи по две маски.

"Дишам добре и не съм егоистичен идиот. Носете маски, не е толкова трудно", споделя тя и призовава последователите си да се пазят.

През април певицата и синът й се заразиха с COVID-19. Тогава тя обвини правителството, че е не е направило общодостъпно тестването за вируса и окачестви водената политика като абсолютен провал и пародия.