Най-успешното музикално шоу „Гласът на България” се завръща с четвърти сезон в ефира на bTV през 2017-а!

Записванията започнаха в официалния сайт на предаването glasat.btv.bg, където можете да откриете датите и местата, на които екипът ще проведе предварителните прослушвания за желаещите да спечелят титлата „Глас на България”, наградата от 50 000 лв. и договор с водеща продуцентска компания.

Тази година освен солови изпълнители, форматът ще изненада феновете си и с възможността да участват дуети. Телевизионното излъчване ще започне с кастингите "на тъмно”, в които външният вид и поведението на кандидатите ще останат скрити за четиримата звездни треньори. Гласът на кандидатите е единственият критерий, по който те ще бъдат първоначално селектирани. В случай че по някаква причина желаещите да станат следващия глас на България не са попълнили предварително електронния формуляр, то те могат да се явят на предварителните прослушвания и в някой от дните на тяхното провеждане.

В търсене на новия „Глас на България” като един от треньорите ще се впусне и Владимир Ампов-Графа. Един от най-успешните и популярни изпълнители, и музикални продуценти у нас, ще седне на въртящия се стол в шоуто и ще бъде в компанията на още трима популярни у нас музиканти. Всеки един от тях носи отговорност за представянето и успеха на определена група от талантливи певци, които ще се състезават за победата в единствено по рода си изцяло позитивно музикално шоу у нас.

Владимир Ампов-Графа има зад гърба си 12 албума и е автор на музиката и текстове за някои едни от най-актуалните имена от родната сцена като Михаела Филева, Мария Илиева, Любо Киров, VenZy, Прея и Руши Виденлиев. 

Треньорите са фигурите с най-ключова роля в „Гласът на България”. Те ще имат отговорната задача да изберат своите фаворити измежду всички кандидати, стигнали до етапа на кастингите „на тъмно”. Всеки треньор ще се запознае със своите фаворити едва след като ги е избрал само по слух. Треньорите ще участват в състезанието наравно със своите таланти, като ги подготвят, обучават и подкрепят по време на цялото състезание. В кастинг кампанията за шоуто се включиха и звездите Съли Ерна и Дзукеро, които отправиха своите послания към бъдещите участници в шоуто, които можете да видите тук!