Тя е супер секси, талантлива и от скоро много българи започнаха да я наричат "новата на Гришо". Мадалина Геня - румънската актриса и модел нахлу сякаш стихийно в живота на тенисиста и внезапно всички заговориха за новата гореща двойка. 

Тя е родена на 8 август 1988 г. в румънския град Слатина. Като дете се е занимава с пиано и балет, а едва на 15 години решава, че ще преследва кариера като модел и се установява в Милано.

Връзката й с Григор Димитров се разгърна по-бързо от форхенд на Уимбълдън, а точките бяха отбелязани с доста горещи кадри в социалните мрежи. И сигурно няма как да е иначе. Сред някои от най-популярните роли на Мадалина е тази на София Лорен във филма House of Gucci. И много хора наистина я определят като нейна двойничка. Как да се вдигнат градусите? 

Снимка: Getty Images

Ето 10 факта, които не знаете за новата жена до Григор Димитров

1. Една от страстите й е квантовата механика.

2. Приятел й препоръча книгата "Какво, по дяволите, знаем?". След като я прочита, научава много неща за взаимодействието на човешкия ум с Бог. 

3. Носи 39 номер обувки. 

4. Ако някога прочетете, че между нея и Роналдо е имало нещо общо - повярвайте. Тя е била е рекламно лице на парфюма Legacy на футболиста.  

5. За нея Силвия Дамяни казва - "Мадалина интерпретира средиземноморската красота: съблазнителна и елегантна женственост, която припомня стила на изтънчените и незабравими диви от времето на Dolce Vita, но и независимостта на съвременните жени!"

6. В интервю споделя, че за нея най-красивите жени в света са София Лорен и Моника Белучи.

7. Мадалина има връзка с румънския предприемач Матей Стратан, от когото има дъщеря. Тя се казва  Шарлот и е родена на 4 април 2017 г. в Букурещ.

8. "Исках тя да се роди тук, в Румъния, кърмех я и бях с нея ден и нощ, без бавачка, в продължение на две години" - споделя тя за майчинството. Отдава се отново на работа след тез 2 години, защото иска отново да пътува. 

Снимка: Getty Images

9. Не обича да говори за личния си живот и често по време на интервюта сменя темата, ако се появи въпрос в тази посока. 

10. За знойната красавица се носят доста слухове. Особено такива, свързани с любовния й живот. Според различни твърдения е открила първата си любов в Париж. Говори се, че е имала отношения с Джерард Бътлър и Леонардо ди Каприо. Свързват я с и Филип Плейн.