Панама, Мексико, Тайланд, Сейшелите, Бали, Дубай и Канарските острови – набързо ви разхождаме през едни от най-екзотичните дестинации, които ще ви стоплят и накарат да се размечтаете, и на които българските звезди избраха да се отдадат на заслужена почивка.

Гери-Никол

След Нова година Гери-Никол рязко промени географската ширина. 19-годишната варненка хващаше тен на Сейшелите, откъдето ни правеше съпричастни към екзотичното й бягство в топлата страна. Най-честият фон от фотосите включваше тюркоазени води, фин пясък и гъста тропическа растителност. На една от снимките Гери-Никол дори беше по монокини – радост за мъжката част от феновете й.

Преслава

Фолк певицата Преслава пък избяга от зимата и студа в България, насочвайки се малко на юг и малко на изток, а именно в топъл Тайланд, в който по това време на годината можете да се разхождате спокойно по къси панталони и джапанки, точно както беше направила чаровната изпълнителка. С нея, разбира се, беше любимият й Павел. На снимките й от екзотичното пътешествие виждаме и близките й срещи със слон, маймуна и тигър.

Нина Добрев

Нашето момиче се забавляваше с приятели на плажа Тулум в Мексико. Там Нина отпразнува рождения си ден, който беше на 9 януари. От снимките разбираме, че актрисата е била с приятели на море, но роднините й също са били част от празненството по случай 29-ата й годишнина.

100 кила

Явор Янакиев, по-известен като 100 кила, хващаше тен на остров Бали. Снимките и видеата, които рапърът споделяше с феновете в социалните мрежи, доказват, че той си е изкарал повече от добре. Доказателствата са на лице.

Люси Дяковска

В началото на годината и певицата Люси Дяковска се отдаде на заслужена почивка. Тогава червенокосата българка сподели снимки от красивия Дубай, а само преди дни я виждаме на фотоси от Канарските острови и по-конкретно остров Фуертевентура.

Нора Недкова

Мис Плеймет 2018 Нора Недкова пък посети Панама през януари, откъдето блондинката сподели шарени и екзотични снимки, свързани с местната култура. Естествено не липсваха и морски фотоси по бански.