Въпреки твърденията за това колко вредни са екраните за децата, всички понякога се поддаваме на изкушението да им дадем да гледат нещо не телефона, за да си мълчат. Но това може да има и негативни последици, които не са описани в нито една книга за родители. Това научи по трудния начин спортистът Ерик Декър, чиито почитатели бяха зарадвани с непринудена снимка на… голия му задник.

Снимката е дело на 4-годишния му син Форест, който изглежда е взел телефона на баща си без негово разрешение, докато мъжът се къпе, но без да иска е публикувал доказателство за това в Инстаграм. Зад него може да се види голото тяло на баща му, който е под душа.

За тайната фотосесия семейството на Форест е научило от приятел на майка му, който ѝ е писал. Снимката бързо е била премахната, но след това съпругата на Ерик Декър я сподели в историята си.

„Време е да си сменя паролата“, написа спортистът. „Вече няма да позволявам на Форест да гледа клипчета за „Отмъстителите“, докато се къпя.“

Това не е първият случай, в който някой известен показва повече от себе си, без да иска. Преди време актьорът Крис Евънс качи видео с телефона си, а на екрана се видя снимка на собствения му пенис.