“Моят приятел ми подари пътуване до Малдивите. Решихме да не лежим на плажа, а всеки ден да правим нещо различно. Плувахме сред акули, гмуркахме се, видяхме за първи път скатовата риба манта, карахме каяк и така за седмица усетихме цялата палитра от емоции“ – сподели Елвира Далакова пред LadyZone.bg.

Снимка: Личен архив

Тя и Александър, който е футболен анализатор, са се насладили и на парасейлинг – полет с парашут, теглен от моторна лодка.

За карането на каяк те са избрали опцията да бъде по залез.

„Там залезът е страхотен! Като картичка е. Имахме и романтична вечеря на брега“ – разказва поетесата, която след излизането от "Ергенът" представи дебютната си книга.

Пътуването до романтичните острови е минало така: 5 часа полет до Дубай, 5 часа полет до Малдивите и след това 1 час с лодка до острова, на който е бил хотелът им.

„В хотела явно бяха помислили, че сме младоженци, и в стаята ни очакваха рози и торта с надпис „Щастлив меден месец!“. Все пак беше доста мило“ – сподели Елви.

Снимка: Личен архив

Двамата са очаквали да има доста дъждове, защото са били там извън класическия сезон за почивки, но времето е било слънчево и много горещо.

Снимка: Личен архив

„Там изгаряш за минути, слънцето е много силно“ – поясни Елвира.

Снимка: Личен архив

Останалите снимки можете да видите в галерията горе. Част от кадрите са направени от двойка индийци, с които Алекс и Елвира са се сприятелили на острова.