Преди няколко дни Елтън Джон е бил заснет от папараци в инвалидна количка, като феновете веднага се загрижиха за здравето на легендарния изпълнител, който изнесе концерт в събота по случай юбилея на британската кралица Елизабет Втора.

Преди това британската суперзвезда се включи в Инстаграм профила си, за да изясни ситуацията и да успокои интернет потребителите, пише БГНЕС.

"Искам да благодаря на всички мои фенове, че са загрижени за мен, след като таблоидите публикуваха глупава история за това, че изглеждам "слаб" в инвалидна количка", започва той.

"Истината е, че съм в отлично здраве, обичам концертите си, свиря и пея по най-добрия начин. Давам 100% от себе си всяка вечер и никого не искам да разочаровам, особено след като всички чакаха толкова дълго, за да започнат отново да присъстват на представления. Реакциите ви на всяко шоу са невероятни и аз оценявам всяка минута", написа 75-годишният музикант.

"След два часа и половина енергично шоу пристигнахме на летището в Лайпциг малко преди полицейския час, за да открием, че една част от мястото е затворена. Пътят до самолета беше изключително дълъг, затова екипът ми любезно взе назаем инвалидна количка, за да си почина след представлението. Това е всичко", обяснява той.

Легендарният британски изпълнител не пропусна да благодари накрая на последователите си за всички "мили думи на подкрепа".