Актрисата Елена Петрова ще бъде гост в „Тази събота” по bTV на 05 юли 2014 г. Тя ще отговаря на въпросите на водещата Диана Любенова, която наскоро стартира своя рубрика за предаванията „Тази събота” и „Тази неделя”.

Елена Петрова ще разкаже за това, колко е важно да бъдем добри и да помагаме на хората в беда. Актрисата ще сподели за спонтанното си решение да помага на пострадалите от наводнението като е събрала от вкъщи всичко, което би помогнало на хората. Дъщеря й също е понагала в начинанието.

"Хората помагаха с каквото могат, някои с писма, други с рисунки, трети с малки суми, имаше хора, който бяха простигнали до София с трамвай", обясни Елена. За актрисата важно е хората да имат доверие в държавата. "Любовта и изкуството биха преодолели страха", каза още тя.

Елена Петрова е убедена, че тя и семейството й са добър пример за ценност и праведност. Единственото, което иска от децата си, е те да бъдат честни и справедливи хора.

За LadyZone.bg актрисата от "Стъклен дом" сподели, че обича да работи и не се нуждае от почивка. В момента участва в две нови пиеси и би играла всичко от комедия до драма. "Не трябва да мечтаем за роля, а за среща с нови хора".

За себе си и личния й живот красивата Елена не обича да говори, но сподели, че е щастлив човек. "Щастието е обратното лице на страданието", заяви актрисата с усмивка.

Относно взаимоотношенията между мъж и жена, Елена бе категорична, че за истинския мъж, жената трябва да бъде на първо място, а той да е нейният център. "Любовта е опората в живота, трябва да я допуснем до себе си и да не се страхуваме от нея".

Още подробности за нови проекти на актрисата, какви са мечтите й, каква иска да стане дъщеря й като порасне и какъв е мъжа до нея, можете да научите "Тази събота" по бТВ.