Ваучер за 5000 лева, които да похарчи на територията на София Ринг Мол в екстремно шопинг изживяване, спечели големият победител в томболата по случай откриването на най-новия търговски и развлекателен център в столицата. Екатерина Кръстева, чието име беше изтеглено в присъствието на нотариус на 6 декември в София Ринг Мол, получи чека от Никос Ксеталис, генерален мениджър на София Ринг Мол.

След връчването на ваучера късметлийката имаше точно 1 час да се впусне в най-екстремното си шопинг преживяване. Като един истински гуру в пазаруването Екатерина се справи с предизвикателството перфектно и похарчи парите за 55 минути в магазините на Мебели Виденов, Техномаркет и notosgalleries.


„Много се радвам на наградата. Вълнувам се не само заради покупките, които направих за сумата от 5000 лева, но и заради самото изживяване. Беше зареждащо, различно от обикновените награди и пълно с адреналин приключение. Днес имам рожден ден и до момента не бях получавала такъв подарък“, сподели Екатерина Кръстева.

София Ринг Мол организира томболата по случай откриването си на 6 ноември тази година. В нея имаха възможност да се включат всички посетители на търговския център от 6 до 30 ноември 2014 г., като трябваше единствено да попълнят своя билет за участие на бюро информация в София Ринг Мол. През първите четири дни след откриването на мола бяха раздадени и други 40 награди и подаръци – ваучери на различна стойност от GRAND OPTICS, Милавица, Фиорина, Група модни магазини: Next, Doppelgaenger, M&Co, French Connection, Bossini, OVS; книжарница Ориндж, както и застраховка на дома с покритие от 55 000 лева от SDI Застрахователен Брокер. Имената на всички победители бяха обявявани периодично на сайта на търговския център и на неговата фейсбук страница.

За голямата награда във финалния етап на томболата се състезаваха 10 участници, чиито имена бяха предварително изтеглени на 30 ноември. В деня на финала всички те тръпнеха в очакване кой ще бъде късметлията и всеки от тях имаше вече подготвена тактика как да се впусне в екстремното пазаруване.