Актьорът Том Сайзмор е откаран в болница, след като е открит в безсъзнание в дома си в Лос Анджелис.

Сайзмор е получил мозъчна аневризма и е бил открит от неназован човек, който се обадил на 911. Семейството му е било информирано, но няма повече информация за състоянието му в момента.

Снимка: Getty Images

Том Сайзмор е най-известен с филмите "Жега, "Родени убийци", "Спасяването на редник Райън" и "Блек Хоук".

В допълнение към най-известните си и аплодирани от критиката роли, Том Сайзмор е изключително плодовит актьор, с 230 записани роли в IMDb и още 33 предстоящи.

В допълнение към репутацията му на изпълнител на често мрачни персонажи, проблемите на Том Сайзмор с пристрастяването също са добре известни.

Често му се е налагало да се справя с юридически проблеми заради употребата на наркотици, както и с обвинения в домашно насилие и (отхвърлени) обвинения в сексуално насилие.

Снимка: Getty Images

По думите на самия Том Сайзмор той започва сериозно да се стреми към трезвеност, след като е попитан за това от колегата си от филма "Жега" Робърт де Ниро (който лично записва Сайзмор в рехабилитационна клиника).

Възможно е настоящите му здравословни проблеми да са свързани с предишната му история на злоупотреба с наркотици или да са се изострили от нея, но засега не е известно дали това действително е така.