И кралските особи имат дни, в които им е трудно да сдържат емоциите си. С херцогинята на Кембридж веднъж се случва точно това, а емоцията й е уловена от фотограф, пише руското издание на Marie Claire. 

Почти винаги Кейт Мидълтън е усмихната и жизнерадостна. Тя не допуска негативните емоции да взимат връх особено що се отнася до публични събития. Има момент обаче, в които Кейт очевидно губи търпение.

През 2014 г., когато Кейт е заедно с принц Уилям в детски център в Ню Йорк, където помага за опаковането на коледни подаръци, един фотограф я предизвиква с думите си. 

Херцогинята разговаря с останалите доброволци, но за да се получат хубави снимки, фотографът повтарял: "Продължавайте да опаковате, продължавайте да опаковате". Кейт продължава с опаковането, но обръщайки се към фотографа, така изразително го поглежда, че той да може да прочете истинска реакция на искането му. 

Снимка: Getty Images

На кралица Елизабет също й се случва да даде път на емоциите си и да негодува.

Когато изнася реч в парламента на Уелс, тя изразява неодобрението си към световните лидери, които не присъстват на конференция на ООН за климатичните промени. В речта си кралицата казва още, че те се отнасят лекомислено към един толкова сериозен проблем. 

Това нейно изказване предизвиква противоречиви реакции в мрежата. Някои подкрепят Елизабет Втора, но други са на мнение, че британският монарх не бива да се меси в политиката.

Снимка: Getty Images

Най-склонни да не сдържат емоциите си са децата на Уиндзор.

На посещението си в Хамбург през 2017 г. принцеса Шарлот започва да тропа с крак на летището. Причината -  баща й е взел подарената й книжка. За щастие, Кейт успява да успокои дъщеря си, преди тя да се разплаче.

Снимка: Getty Images

Братът на Шарлот, принц Джордж, не прикрива колко е изморен и отегчен на сватбата на Меган и Хари. На някои снимки той изглежда намръщен, а когато може, се крие зад принц Уилям.

Снимка: Getty Images