Не знаем дали им е забранено да го правят – плезенето, но със сигурност етикетът и доброто поведение особено на публични места са задължителни за кралските особи. Последната интересна случка от британския кралски двор, при която принцеса Шарлот се изплези вместо да помаха на събралата се тълпа, ни накара да се разровим и да видим, че не само тя е бунтарка и дава заявка, че няма да е типичната и послушна принцеса. Ето още няколко случая, в които Шарлот си показва езика.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

По-големият брат на Шарлот принц Джордж също обича да позира с изплезен език.

Снимка: Getty/Instagram

Оказва се, че принцовете Уилям и Хари също са били непокорни млади момчета. Плезенето едва ли е било трик за привличане на вниманието, защото и двамата така или иначе винаги са следени изкъсо от медии. Просто всички в един момент сме били деца и знаем колко „сладко“ е да се противопоставиш на мама и татко.

Уилям и Хари имат снимки и като вече пораснали и зрели мъже, на които си показват езика. И това със сигурност не е никак притеснително и не демонстрира пренебрежително отношение. Напротив - кралските особи искат да покажат, че са забавни и че и те като всички нас са обикновени човешки същества.

Снимка: Getty/Instagram

Снимка: Getty/Instagram

Дори сдържаната и премерена херцогиня на Съсекс е улавяна от фотографи да се плези - човещинка си е все пак.