Последният концерт на супергрупа Hollywood Vampires в Будапеща бе отменен, защото Джони Деп изгубил съзнание в стаята на хотела си.

Звездата от "Едуард Ножицоръкия" е пропуснал и саундчека преди насрочения концерт, пише унгарския информационен бюлетин Blikk. 

"Всичко беше подготвено, сцената беше готова, бекстейдж екипът беше готов за партито. Дори не ми е хрумвало, че може да има проблем, още повече, че членовете на групата бяха направили озвучаването, което беше предвидено за следобеда", споделя източник на изданието, цитиран от Aceshowbiz. 

Снимка: Евгений Милов

Да не се появи на саундчека не било необичайно за такива звезди и не се случвало за първи път на Деп.

Затова и никой от организаторите не се притеснил в началото от случващото се.

На Джони Деп била оказана лекарска помощ. 

Групата решава да отложи концерта си поради сериозността на цялата ситуация и от загриженост за здравето и безопасността на Джони Деп.

Групата Hollywood Vampires е създадена от Джони Деп, който е неин китарист. Заедно с хард рок ветерани като Алис Купър и Джо Пери, холивудските вампири зарадваха и феновете в България. 

Тогава музикантите изсвириха пред родната публика едни от най-големите си авторски хитове и кавър парчета от албумите си "Rise" и "Hollywood Vampires".

Снимка: Евгений Милов

В социалните мрежи много фенове изразиха тревогата си за Джони и му пожелаха бързо възстановяване.