Джони Деп похарчи внушителна сума пари за индийска храна само за една вечер. Актьорът отпразнувал победата си над своята бивша съпруга Амбър Хърд в делото за клевета на вечеря с приятели.

Джони и компания са посетили Varanasi - ресторант в Бирмингам, Англия, където той е платил за вечерята около 60 000 долара. Със сигурност преживяването е било нещо повече от това да си поръчат няколко ястия. 

Според Мохамед Хюсеин, мениджър на заведението, цитиран от TMZ, сметката на Джони е била около 50 000 британски лири. С него са били близкият му приятел Джеф Бек и компания от още 20 души. 

Заведението е било затворено за други посетители, за да могат всички да вечерят на спокойствие.

Снимка: instagram.com/varanasi.restaurants/

Хюсеин споделил, че двамата с Джони са разговаряли известно време в личния му кабинет и той е останал с впечатлението, че актьорът е изключително скромен човек

Ресторантът е изключително шикозен с уникален декор. В него се сервират автентични индийски ястия от висшата кухня.

След края на делото за клевета срещу Амбър Хърд Джони заяви, че съдебните заседатели са му върнали живота, а голяма част от живота му е била музиката. Всъщност, когато той пристигнал в Холивуд, целта му била да стане рок звезда, а не актьор.

Деп спечели делото срещу бившата си съпруга Амбър Хърд за клевета. 

Актрисата е изправена пред професионален и финансов крах, след като загуби, а съдът отсъди да плати 8,35 млн. долара.

Снимка: Getty Images

Експертите предполагат, че "няма връщане за Хърд в Холивуд", добавяйки, че драматичната шестседмична съдебна битка оставя актрисата с "твърде голямо петно за киното", което повдига въпроси за кариерата и бъдещите й печалби.

Снимка: Getty Images

Същевременно стана ясно, че Амбър Хърд планира да обжалва присъдата, постановена по делото за клевета на Джони Деп срещу нея, твърди нейната адвокатка.