45-годишната Дженифър Лопес признава, че е зависима от любовта и се страхува от това да остане сама в интервю за списание Селф (Self Magazine). За страниците на изданието красивата брюнетка направи и специална фотосесия, която може да разгледате в галерията ни горе.


Световноизвестната изпълнителка, която в момента отново е сама и която като че ли изобщо няма късмет в любовта, обяснява и как й отнело години, за да се научи да обича себе си, вместо да се измъчва с поредната раздяла.

„Когато изпитвате толкова силна болка (от раздялата с поредния мъж), вие трябва да я потушите по някакъв начин. Хората правят различни неща. Някои се забавляват по цели нощи, но това не е моят начин... Когато усещам себе си да се страхувам от това да бъда сама, си казвам „Ето какво ще направя”. Но ми отне години, за да го постигна – да обичам себе си. След това се изправих срещу страховете си”, обяснява в интервюто си Джей Ло.

Дженифър, която има три провалени брака до момента, се раздели с 18 години по-младия от нея Каспър Смарт през юни след връзка, продължила две години и половина. По този повод певицата коментира и табутата свързани с това жените да излизат с по-млади мъже. Според нея всички стари клишета по тази тема трябва да бъдат разбити, защото мъжете се срещат с по-млади жени от години и това не е забранено или неморално.