Дженифър Лопес бе избрана за "директор развлечения" на флотилията от морски кораби на Ричард Брансън.

Двамата обвиха партньорството си със забавен клип, имитиращ разговор помежду им, в социалните мрежи. 

Певицата ще стане част от морските пътувания на Virgin Voyages, наречени "Епична морска промяна за всички".

"Като главен директор по развлеченията и начина на живот на Virgin Voyages, ще издигнем неустоимите преживявания, които те предлагат, на следващото ниво" - сподели Джей Ло в Инстаграма си.

От компанията на милиардера разказват, че са търсили човек, който "мечтае смело и предизвиква статуквото". Според тях Джей Ло е "вдъхновяващ и предприемчив човек", който най-добре въплъщава това, което са те като марка. 

Милиардерът Ричард Брансън вярва, че с безграничния си талант Джей Ло ще помогне флотилията му да предлага още по-интересни пътувания в бъдеще.   

Преосмислйки традицията да се избира жена за кръстница на кораб, Брансън й дава по-модерна титла - директор по развлеченията. 

Брансън и Лопес ще си сътрудничат за морските преживявания с акцент върху благосъстоянието, както и в  областта на дизайна.

Първата стъпка е на корабите ексклузивно да бъдат представени продуктите за красота от марката на Джей Ло -  JLo Beauty.  

70-годишният британски милиардер Ричард Брансън стана първият пътешественик в Космоса, като излетя в пространството през юли 2021 г. 

От борда на космическия полет Virgin Galactic ‘Unity 22’ той изпрати специален поздрав към всички деца да мечтаят смело.