Дженифър Лопес получи своя пети годежен пръстен (поне доколкото официално е известно). Годеникът й, бившата бейзболна звезда Алекс Родригес, е предложил на певицата не къде да е, а на Бахамите. Новината бе споделена от двамата в профилите им в социалните мрежи и беше официално потвърдена от мениджъра на латино дивата.

Това е шестото предложение за брак, което Джей Ло получава, петият годежен пръстен, както споменахме и четвъртата поред сватба, която я очаква.

В една от песните на Дженифър се пее „Любовта ми не струва нищо“ (My love don’t cost a thing”). Оказва се, че любовта на родената в Бронкс 49-годишна звезда струва около 1 милион долара и е толкова голяма, че е напълно възможно да служи и за самоотбрана. Да, говорим за годежния пръстен, чийто диамант е наистина ОГРОМЕН!

Пръстенът наистина е истинско произведение на изкуството, но веднага забелязахме приликата с годежното бижу, с което Джей Зи предложи на Бионсе, както и с един от 14-те годежни пръстена на Виктория Бекъм от съпруга и Дейвид.


Вижте сами и сравнете:

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Не знаем каква е стойността на пръстена, който Виктория получава, но този на Бионсе е един от най-скъпите годежни бижута в историята - 5 милиона долара.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Годежът идва само няколко седмици, след като двамата отпразнуваха своята 2-годишнина като двойка на 3 февруари.

„Ние сме щастливи. Преживяваме го всеки ден. И е прекрасно, заявява латината в интервю по повод връзката си с 43-годишния Алекс Родригес от декември 2018 година.

Оказва се, че Джей Ло и Алекс се познават от 2005 година, когато латината е омъжена за певеца Марк Антъни.
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

По всичко изглежда, че двете звезди са повече от щастливи заедно. Дженифър и Алекс са се фокусирали изцяло върху семейството и прекарване на повече време заедно. 11-годишните близнаци на Джей Ло Макс и Ема от бившия й съпруг Марк Антъни и двете дъщери на Алекс – 10-годишната Ела и 14-годишната Наташа, допълват голямата семейна картинка, като всички винаги прекарват празниците заедно – от Деня на благодарността до Коледа.