2019 е вълнуваща година за Дженифър Лопес. Тя не само участва във филма „Да свалиш Уолстрийт“, който може би ще вдигне актьорската ѝ кариера на съвсем друго ниво, но и обяви годежа си с бившата Бейзболна звезда Алекс Родригес. Много неща от предстоящата сватба не са ясни, но поне едно от решенията вече е взето – Лопес планира да бъде отведена до олтара от сина си Макс.

Дженифър Лопес и Алекс Родригес излизат от началото на 2017 година, а преди няколко месеца обявиха годежа си. От тогава обаче не са разкривали никакви подробности и не е ясно дали изобщо са планирали нещо. Неотдавна Алекс подхвърли, че за да се стигне до избраното място за сватбата, ще трябва да се лети дълго, но бъдещата му съпруга отрече да са избрали къде ще се венчаят.

„Той само така си говори, каза тя за Entertainment Tonight. Обсъждали сме го, но още нямаме никакви категорични планове. Говорихме за доста места, на които можем да се оженим, но още не съм решила.“

Снимка: Getty Images

Това не е първото нещо, за което Дженифър Лопес и Алекс Родригез не са се разбрали. На десети септември, при участието си в телевизионно предаване, Дженифър сподели, че иска да има още деца. Два дни по-късно, в друго предаване, бъдещият ѝ съпруг научи за намеренията ѝ и очевидно беше изненадан. „Интересно. Доста има да обсъждаме“, каза той и не коментира повече въпроса.

Алекс Родригес вече има две деца, на 11 и 14 години, а Дженифър Лопес пък е майка на близнаци на 11 години – момче и момиче. Четирите деца се разбират отлично и това може само да радва музикалната звезда: „Не можехме да искаме нищо повече от това – децата се разбират отлично. Отворени са за нови приятелства.“

Снимка: Getty Images

Не се знае обаче дали на Дженифър Лопес ще ѝ остане време да планира деца или дори сватбата си, защото предстоят няколко много натоварени месеца. Филмът с нейно участие „Да свалиш Уолстрийт“ получи отлични отзиви и някои от феновете дори предричат, че Джей Ло може да е една от претендентките за „Оскар“ догодина.