Звездата от тийн сериала „Кръгът на Доусън“ Джеймс Ван Дер Бийк и съпругата му Кимбърли се женят през 2010 година. За 9 години брак двамата създават цял баскетболен отбор, а резервата предстои да се появи на бял свят.

42-годишният актьор съобщи щастливата новина, че той и жена му са в очакване на шестото си дете в Инстаграм.

„Невъобразимо развълнувам съм да съобщя, че още едно малко съкровище е избрало нас да станем неговото семейство.“

В поста си Ван Дер Бийк споделя, че двамата със съпругата му са решили да обявят новината в риалити шоу, за да разрушат стигмата,  след като Кимбърли направила няколко спонтанни аборта.

„Абортът е нещо, за което хората рядко говорят и често преминават през него тайно. Никой не трябва да се срамува от това“, окуражава Джеймс в поста си всички хора, които преминават през същото.

В скорошно интервю 42-годишният актьор заяви: „Имаме 5 деца и преживяхме 3 аборта между тях.“

Семейство Ван Дер Бийк има 4 дъщери – 9-годишната Оливия, 5-годишната Анабел Лий, 3-годишната Оливия и Гуендолин, която се роди през 2018 г. Синът им Джошуа е на 7 години.

В един от постовете си в Инстаграм актьорът споделя случка от семейно пътуване и голямо закъснение на самолети, в което им се наложило да чакат 11 часа на летището. Хората ги питали как се справят с 5 деца, а Джеймс тайничко си мислел как хората се справят без тях. :)