Папийонка с очи - с този невероятен аксесоар мина по червения килим Джеймс Хонг. Актьорът от "Всичко, навсякъде, наведнъж" постави този акцент в аутфита си, защото той има особена символика в лентата. 

"Всичко, навсякъде, наведнъж"беше обявен за най-добър филм на наградите "Независим дух" (Film Independent Spirit Awards) - една от последните големи холивудски церемонии преди наградите "Оскар". 

Независимият хит "Всичко навсякъде наведнъж", който съчетава елементи на абсурдистка комедия, научна фантастика, екшън с бойни изкуства, фентъзи, води по номинации за 95-ите награди "Оскар".

"Всичко навсякъде наведнъж" е с 11 номинации за наградите на американската киноакадемия, в това число за най-добър филм. 

Кренвирши вместо пръсти, въртящи се очи на челото, говорещи камъни - това са основни елементи, превърнали се в отличителен белег на филма "Всичко, навсякъде, наведнъж".

Джейми Лий Къртис и американския актьор се поздравиха изключително горещо. 

Снимка: Getty Images

Филмът "Всичко навсякъде наведнъж", който взе 6 Оскар-а, включително за най-добър филм, ще има своята ексклузивна премиера тази вечер, 13 март, от 21:00 ч. по bTV Cinema.

Още тоалети от червения килим вижте тук