Джей Лено е счупил множество кости при инцидент с мотоциклет само два месеца след като получи значителни изгаряния при пожар в гаража си.

Бившият водещ на късно вечерното токшоу разкри в интервю пред Las Vegas Review Journal, че е участвал във втори инцидент на 17 януари, докато отново е работил по ретро возило.

"Точно миналата седмица ме свалиха от мотоциклета ми. Така че имам счупена ключица. Имам две счупени ребра. Имам две счупени коленни капачки", каза той.

След като уверява, че е добре, 72-годишният Лено обяснява, че е тествал мотоциклет Indian от 1940 г. и е трябвало да спре, защото е забелязал миризма на изтичащо гориво.

"Така че завих по странична улица и прекосих един паркинг, а незнайно защо някакъв човек беше опънал тел през паркинга, но без да постави предпазен флаг", спомня си Лено. "Така че, знаете ли, не го видях, докато не стана твърде късно. Тя просто се удари в дрехите ми и бум, свали ме от мотора... Мотоциклетът продължи да се движи и знаете как се получава."

Бившият водещ на "Вечерното шоу" призна, че не е оповестил публично последния си инцидент заради отразяването на предишния, пише още БГНЕС.

На 12 ноември той е работил под автомобил в гаража си, когато поради повреда е бил напръскан с гориво, което се е запалило. Той е хоспитализиран със значителни изгаряния по лицето, гърдите и ръцете.

Снимка: Getty Images

"Знаеш ли, след като се изгориш, получаваш втората авария като бонус", пошегува се Лено. "След това си Харисън Форд, който разбива самолети".

Вижте повече за Джей Лено в следващото видео: