Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли усилено готвят нова сватба, макар че се ожениха тайно преди около година. Двамата вече са избрали датата за голямото събитие, но я пазят в тайна, направили са списъка с гостите и усилено тренират, за да са в добра форма, когато дойде денят. Това, което изглежда най-много затруднява певецът, е изборът на костюм, с който да застане до съпругата си на олтара.

Джъстин сподели три костюма и попита кой от тях феновете му харесват най-много. Сред тях има смокинг, вдъхновен от филма „От глупав по-глупав“ и сако с цветовете на дъгата.

Малко по-късно Бийбър пусна още два костюма – един с банани и друг, който сякаш е изпръскан с кръв.

Разбира се много хора се впуснаха да дават съвети на певеца за това кой от петте варианта да избере. Ще е много интересно да го видим на сватбата му, ако реши да се довери на почитателите си и наистина се облече в някой от предложените варианти.

Хейли не е коментирала нищо за своето облекло, но по всяка вероятност ще се облече в нещо класическо, освен ако със съпруга ѝ не са се наговорили да направят по-екстравагантна сватба.

Снимка: Getty Images

Неотдавна Джъстин сподели, че отношенията му с Хейли са го накарали да преосмисли живота си и да се откаже от вредните си навици. Тя е дъщеря на актьора от „Обичайните заподозрени“ Стивън Болдуин, който е известен като дълбоко религиозен човек и водеше предаване за спортисти християни.