Почитателите на Риана били жестоко заблудени от нейна двойничка, която се представяла за бременната певица, пише "Ню Йорк Таймс".

Фалшивата Риана дори била заобиколена от бодигардове, за да бъде максимално близо до истинския образ на звездата.  

Тя си правела селфита с феновете и дори ги приветствала да целунат бременния й корем.  

Самозванката е бразилската интернет инфлуенсърка Присила Беатрис. Краткото видео бързо обиколи мрежите. В него тя говори свободно португалски по време на импровизирано интервю за местна медия.

Снимка: Facebook/Instagram

И докато част от феновете искрено повярваха, че са срещнали своята любима звезда, други изобщо не се вързаха на лъжата и коментираха доста остро:

В Бразилия има дама, която се преструва на бременна Риана?!!! Хората са болни! Много странно. Защо всъщност има охрана?? Наистина прилича на нея, но това е повече от странно", написа в Туитър почитателка на носителката на наградата "Грами"

През 2020 г. имитаторката е отбелязала 6,2 млн. гледания в TikTok с видеоклип, в който се преоблича като 34-годишната мегазвезда и изпълнява нейния хит "The Monster". 

Приликита помежду им наистина е голяма. В последно време бразилката я подчертава с тоалети, прически и грим. Открийте истинската Риана, като преместите плъзгача.


Присила Беатрис има над 450 000 последователи в Инстаграм. В TikTok са я харесали над 2 милиона.