Тази седмица музикантите Камила Кабейо и Шон Мендес споделиха едно и също съобщение в историите си в Инстаграм, с което, за съжаление на почитателите си, съобщават, че се разделят. Двамата имаха романтична връзка повече от две години.

„Решихме да прекратим романтичната си връзка, но любовта ни един към друг като човешки същества е по-силна от всякога“, се казва в съобщението. „Започнахме връзката си като най-добри приятели и ще продължим да ме най-добри приятели.“

Шон и Камила се познават от 2014 г. Те често говорят един за друг в медиите и споделят, че са много добри приятели, но не става дума за романтични отношения.

През 2019 г. двамата стават световноизвестни, след като създават песента „Señorita“, която става огромен хит.

Малко след това става ясно, че освен двойка в музикалния клип, са двойка и в живота.

През следващите две години двамата изглеждат влюбени до уши и често демонстрират чувствата си на публични места или в социалните мрежи.

До изненадващото съобщение никой не подозираше, че нещата между тях може би не вървят добре. Те споделиха снимки, от които става ясно, че са отпразнували заедно Деня на мъртвите, популярен в Латинска Америка.

Въпреки че вече не са влюбени един в друг, няма причина да очакваме, че отношенията им ще се развалят дотолкова, че да не са приятели. Двамата бяха много близки доста преди да станат двойка, така че отношенията им в много отношения би трябвало да останат непроменени.