Звездата от „Бягство от затвора“ Доминик Пърсел и майката на певицата Майли Сайръс се сгодиха през уикенда. Новината не е съвсем изненадваща, защото двамата направиха връзката си публично достояние в средата на миналата година, а и профилите им в социалните мрежи са пълни с техни снимки заедно – усмихнати и щастливи.

Един факт обаче направи силно впечатление на феновете на изпълнителката на “Flowers”, както и на тези на известния й бъдещ доведен баща – Майли не е харесала публикацията, с която майка й обявява годежа си в Инстаграм. Не е коментирала, не е поздравила бъдещите младоженци и не е пуснала самостоятелен пост в своя профил по повода.Преди 3 дни 55-годишната Тиш Сайръс написа „Хиляди пъти… Да“ и показа годежния пръстен. Феновете очакваха известната й дъщеря да коментира, но това така и не се случи. Вместо това много приятели и фенове се включиха с благопожелания.Интересен е фактът, че 30-годишната Майли Сайръс скоро ще има двама доведени родители. Преди 8 месеца баща й Били Рей Сайръс предложи брак на австралийската певица Файърроуз.Доминик и Тиш обявяват официално връзката си миналата година – само 3 месеца след като майката и бащата на Майли Сайръс се развеждат. Тиш и Били Рей Сайръс се женят през 1993 година, разделят се два пъти, преди окончателно да сложат край на брака си през 2022 г.

Двамата имат 5 деца - Бранди (35 г.), Трейс (33 г.), Майли (30 г.), Брейсън (28 г.) и Ноа (23 г.)


От своя страна 53-годишната звезда от „Бягство от затвора“ Доминик Пърсел има един брак зад гърба си с Ребека Уилямсън, който трае от 1998 до 2008 г.