И в началото на кариерата си, и сега познатият у нас като нахакан собственик на ресторант от сериала „Кухня“, не обича да говори за личния си живот, пише kp.ru. Макар като водещ на скандалното шоу „Окна“ в Русия Дмитрий Нагиев да се рови в личния живот на хората, своя крие.


18 години шоуменът е женен за радиоводещата Алис Шер. От нея има син Кирил, за когото хората разбират едва след развода им. Двамата се женят през 1986 г., когато Нагиев е на 19, и се развеждат официално през 2010 г. Бившата му съпруга издава книга със спомени със заглавие „Бях омъжена за Нагиев“, в която разказва за множеството му изневери. Самият им брак също дълго време е под въпрос и никой не знае дали двамата са в брачен съюз, или не. Когато една журналистка, задава този въпрос на Нагиев, той с типичното си чувство за хумор отговаря, че в пресата се твърдяло, че Алиса всъщност е мъж. Ако това било така, значи двамата са приятели. Ако обаче е жена, може и да са женени.

Но ако мислите, че изневерите и синът са единствените тайни на актьора – просто не спирайте да четете.

След Алиса Шер Нагиев започва връзка с Наталия Коваленко (цък на линка  името за да видите снимката), която в началото работела заедно с него в радиото. Атрактивната блондинка била агент на Дима, но след като двамата започнали връзка, информацията около нея сякаш отишла в сянка. Официално те са били в граждански брак 5 г. Според близки до Нагиев, 48-годишната Наталия и досега поддържа връзка с актьора. Именно нея той нарича в интервюта „любимата, която се доближава до генералша“. Двамата имат син, Марк, който е на 11 г. Тримата често пътуват, като през зимата са в Лапландия, а през лятото на остров Мавриций.


Нагиев не разказва за личния си живот, защото има друго семейство в Москва. Преди около 5 г. в медиите се появи новината, че в руската столица живее друга любима жена на актьора – Анна Спектор, от която той има дъщеря. Информацията беше доста неочаквана за Наталия Коваленко. Дъщерята на Нагиев и Анна се казва Мира и е на 8 г.

Сложните връзки, които Дмитрий Нагиев има, се дължат на факта, че жените считат себе си за специални и не отдават толкова знчение на другата. „Всяка счита себе си за единствената и мисли, че накрая той ще остане с нея“ - това е мнението на първата му съпруга, което тя споделя в книгата си.  

Според кр.ru Анна живее в купената от Нагиев двуетажна къща с 4 спални в Москва. Имотът е на цена около 30 млн. рубли. Двамата не са женени, но актьорът е признал бащинство на детето и то носи неговата фамилия. Мира е на 8 г. и много прилича визуално на известния си баща. Възможно е той да е избрал името и затова, че неговата фамилия – Нагиев, в превод от тюркски означава „спасител на света“ (спаситель мира).

Анна е на 45 г., отдавнашна фенка на актьора. Връзката им е от около 15 г.
Според промоутърът на звезди Сергей Лавров Нагиев не показва своите деца и жени, защото така запазва образа си на желан мъж от своите фенки. „От гледна точка на пиара, колкото повече мистика има около него, толкова по-голям е интересът. Той рядко публикува в Инстаграм и рядко се появява на публични събития.

В книгата си съпругата му разказва и за друга връзка на актьора – с известната руска актриса Лариса Гузеева. „Разбрах за връзката им съвсем случайно. Наложи се той да влезе в болница. Веднъж отидох да го видя, а тя беше там. Той ни запозна така:
- Това е Лариса, това е Алиса. На мен нещо ми е лошо... – и се прибра в стаята си.
Останахме двете насаме. Тази жена беше невероятно разкрепостена и наистина безумно красива, истински дявол!“