Снимки с травмите от нанесения й побой публикува актрисата Диана Димитрова за първи път. Кадрите са част от Съдебно медицинска експертна справка.

"По повод появилите се спекулации по случая и опитите за манипулация на фактите съм длъжна да покажа още едно доказателство за упражненото върху мен насилие", написа актрисата.

Снимка: Диана Димитрова, Facebook

В преписката е записано следното:

''ДЕЙСТВИТЕЛНО В НАСТОЯЩИЯТ КАЗУС СЕ УСТАНОВЯВА, ЧЕ ПО ТЯЛОТО НА ДИАНА ДИМИТРОВА ИМА ПРИЧИНЕНИ МЕКОТЪКАННИ ТРАВМИ - ОТОК И КРЪВОНАСЯДАНИЯ В ОБЛАСТТА НА ЛЯВА ПРЕДНО - СТРАНИЧНА ЧАСТ НА ЛИЦЕТО И ЛЯВА РАМЕННИЦА''

Публикацията на Диана Димитрова се появява малко след като Юлиан Вергов за пръв път заяви публично позицията си по същия случай. 

"Поводът беше, забелязани от мен (в телефона на дъщеря ми) текстови и гласови съобщения от Диана Димитрова, чието съдържание не пожелавам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесет годишното си дете."

След написаното от него, Диана Димитрова заяви, че ще го съди за клевета. 

По повод снимките тя уточни, че на тях "ясно се вижда следата от грайфера на обувката от ритника, който получих в главата."

Тя допълни и че като актриса участвала в множество български и чуждестранни продукции, знае каква е разликата от сценичен грим и истински травми.

"Гримът се измива, а истинските травми остават видими и невидими белези за цял живот."

Припомняме, че актрисата сподели, първо в пост във Фейсбука си, че в началото на кариерата си е била пребита на снимачната площадка. По случая бе образувано досъдебно производство.