Актрисата Диана Димитрова каза пред bTV Новините, че ще съди Юлиан Вергов за клевета. Реакцията ѝ идва след официалната позиция на актьора във връзка с обвиненията спрямо него за физическо насилие.

В първия си коментар по казуса Вергов заяви, че никога не е удрял Диана Димитрова и не е имало каквато и да било форма на физическо насилие от негова страна.

"Единственият конфликт, който съм имал с нея, е бил чисто словесен. Tова се случи пред част от екипа на сериала. Поводът беше, забелязани от мен (в телефона на дъщеря ми) текстови и гласови съобщения от Диана Димитрова, чието съдържание не пожелавам на никой родител да види и чуе в телефона на 15-годишното си дете. Повярвайте ми, не искате да знаете какво видях там", каза актьорът.

"И въпреки това държа да заявя съвсем ясно, че аз никога не съм удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо насилие от моя страна", допълни Вергов.

Вчера Диана Димитрова публикува на профила си във Фейсбук постановлението на прокуратурата за отказ от образуването на досъдебно производство срещу Юлиан Вергов. 

В края на миналата година Диана Димитрова разказа в ефира на bTV какво се е случило, като не посочи конкретно име, но с различи подсказки даде да се разбере към кого са отправени обвиненията ѝ.

Вижте какво още сподели Диана Димитрова в "120 минути" в следващото видео: