„Благодаря“ е дума, която носи усещане за признателност, доброта и надежда. Тази година благодарност отправя природата към всички, които полагат ежедневна грижа за нея, стремейки се към изграждане на по-добро бъдеще за идните поколения. Рециклиране, пестене на природни ресурси и кръгова икономика са само част от действията, които можем да предприемем както индивидуално, така и колективно, за да опазим природата. 

С посланието „Благодаря ти“ Сердика Център дава началото на своята зелена инициатива Nature of Gratitude и отправя признателността си към клиенти и посетители за усилията, положени в посока подобряване на околната среда, като говори от името на града, гората и водата. Сред първите, които се припознаха в мисията е тв водещата Деси Стоянова. Тя се превърна в посланик на The Nature of Gratitude.  

„Мисля, че все повече хора осъзнават, че трябва да променим начина си на живот и навиците си, така че да спрем да пилеем ресурси и да ограничим вредата, която нанасяме на природата. Всички зависим от нея“, сподели тя по случай старта на кампанията.

Повече за кампанията на търговския център четете тук: