Очарователната водеща Деси Стоянова, на чиято компания се наслаждаваме всеки ден „Преди обед”, посвещава цялото си свободно време на двамата си сина – близнаците Стефан и Красимир. „В момента, в който разбрах, че ще имам близнаци, като човек, който обича да се подготвя и има навици в това отношение, изчетох абсолютно всичко“, разказва Деси.

Успешна в кариерата си и отдадена на майчинството, главната героиня от корицата на юнския ОК! казва, че ключът към пълноценния живот за нея е балансът между работата и семейството. „Липсва ми време да прочета някоя книга, няма да откажа и да спя малко повече“, споделя с усмивка телевизионната партньорка на Сашо Кадиев.

ТВ водещата разкрива, че винаги се старае да открива разликите в синовете си. „Ние със съпруга ми от самото начало сме ги третирали като Стефан и Красимир и никога като близнаците. Да бъдеш родител е много сериозно предизвикателство. Но за съжаление много близнаци, особено когато са еднояйчни и когато родителите им се стремят да подчертават приликите вместо разликите им, като пораснат, имат проблем с това да бъдат самостоятелни, да не зависят от брат си или сестра си. Това по някакъв начин ги обезличава – всеки един в двойка“, обяснява Деси.


В специалния юнски брой надникваме в още едни семейни взаимоотношения – тези на Луиза и Ивет Григорови. Майка и дъщеря, но преди всичко приятелки, двете позираха ексклузивно пред обектива на ОК! и разказаха за малките удоволствия и грижите за красотата в един чисто женски разговор.

В колекцията „звездни хлапета“ на изданието отново на челно място е кланът Бранджелина. В новия брой ОК! отправя поглед и към луксозният начин на живот на Сури Круз, прави класация на най-стилните малчугани на известни личности и разгръща архивите, за да припомни кои звезди изгряха на небосклона още на невръстна възраст.