Дейвид Бекъм води преговори с Би Би Си и “Нетфликс“ за създаването на собствено кулинарно шоу, съобщава „Дейли Мейл“. 45-годишният бивш футболист прекарва времето си в социална изолация със своето семейство в дома им в Котсуолдс, Англия, и често споделя шедьоврите си в кухнята. Това вероятно е причината Дейвид да иска да тества своите умения в телевизионно предаване. А един от най-добрите приятели на секссимвола е известният шеф Гордън Рамзи, който го е окуражал в решението. Двамата често правят живи включвания в Инстаграм.

Според английския „Сън“ бившият футболен ас се надява да разработи „интерактивен формат“ със собствената си медийна компания „Студио 99“, която стартира през 2019 г.

Снимка: instagram/davidbeckham

Източник на изданието посочва: „Едно от непредвидените предимства на социалната дистанция за Дейвид е възможността да прави това, което най-много обича – да готви. Той приготвя някои от старите рецепти на майка си, а за рождения си ден, който беше в началото на май, е получил множество съдове и тигани като подарък.“

Най-големият помощник и вдъхновител в кухнята за 45-годишния съпруг на Виктория Бекъм обаче си остава дъщеря му Харпър. Двамата често прекарват времето си заедно, споделяйки много разходки и излети в околностите на дома им. Специалната връзка между баща и дъщеря се доизгражда и с прекараното време в кухнята.