Виктория Бекъм много рядко се усмихва и заради това медиите често я наричат „ледената кралица“. Тя е известна със своята поза за снимки пред фотографите, която често е една и съща - леко наклонена надясно (нейно ляво) и желязното изражение на лицето си. Все пак, когато зад гърби си имаш успешна музикална кариера, собствена марка дрехи, аксесоари и козметика, както и известен мъж, който е неоспорим секссимвол, то е неминуемо да се усмихнеш.

Един от синовете на Виктория – най-малкият Круз Бекъм, пусна тяхна обща снимка в Инстаграм, на която дизайнерката се е усмихнала. Съпругът й Дейвид обаче е успял да намери нещо още по-неестествено от това, че се е усмихнала, а именно цвета на зъбите й.

Докато 15-годишният Круз е написал към снимката „Очевидно майка ми се усмихва“, неговият баща се пошегува, коментирайки „Колко бели са зъбите на мама? Като на Рос от „Приятели“.

Бившият футболист визира шести сезон от хитовия сериал, в който Рос избелва зъбите си за среща с жена, докато резултатът се превръща в неестествено бели зъби.

През септември миналата година Виктория говори пред списание „Гламър“ защо никога не се усмихва на публични места. „Искам да бъда откровена. В миналото вероятно съм се крила зад своята броня – да не се усмихвам публично. Сега не е така.“