Кой е най-добрият начин да се отблагодариш на родителите си за всеотдайната им подкрепа?

Ами разбира се! По една кола за 35 000 евро за всяка баба, би трябвало да свърши работа. Или поне Дейвид Бекъм явно се надява на това, защото миналата седмица изпрати по едно Ауди Q3 на двете баби в голямото щастливо семейство на Бекъмови – едно на майка си Сандра и едно на тъща си – Джаки.

Виктория Бекъм с майка си Джаки
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Майката на Дейвид - Сандра и дъщеря му Харпър
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

За подаръците не бил нужен повод, тъй като и на двете той и Виктория дължат дългогодишната помощ за отглеждането на четирите им деца, както и подкрепата по време на кариерното им развитие. Изненадата е просто начинът, по който Дейвид избрал да каже „Благодаря” за всичкия труд, който Сандра и Джаки полагат.

Сестрата, майката и бащата на Дейвид
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Близък семеен приятел на английското семейство казва: „Те са детегледачки, те са съветници, те са най-близките им хора. Понякога без никакво предупреждение ги викат на другия край на света и те веднага хукват. Нищо чудно, че им прави такива подаръци. Най-вероятно сега, когато приключи футболната си кариера, ще ги прави още по-често.”

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Въпреки, че Дейвид заяви оттеглянето си като посочи семейството си като основна причина при взимането на решението, все пак ще удължи кариерата си поне с още една година. Вероятно отборът на Пари Сен Жермен му е предложил толкова изкусителна оферта, че след време ще купува космически кораб на тъща си.

Дали трите им сина ще наследят широките пръсти на татко? Или пък малката Харпър ще прахоса всичко? Знаем само, че има много за харчене.

Дейвид Бекъм със синовете си Ромео, Круз и Бруклин
Снимка: Getty Images/Guliver Photos