Гуинет Полтроу има награда „Оскар“ и беше едно от големите имена в Холивуд. Въпреки това собствените ѝ деца са незаинтересовани от филмовата ѝ кариера и успешните ѝ роли.

„Децата ми никога не са ме гледали във филм“, сподели тя за токшоуто „TODAY“. „Струва ми се, че синът ми е гледал някои от филмите за Железния човек, но не мисля, че дъщеря ми ме е виждала някога във филм.“

Моузес, синът на Гуинет, е на 15 години, така че е напълно нормално да иска да гледа популярните в момента филми от вселената на Marvel, част от която са и тези за Железния човек. 17-годишната Епъл обаче изглежда няма никакъв интерес към филмите на майка си, включително романтични класики като „Влюбеният Шекспир“, за който Гуинет получи Оскара си.

Снимка: instagram/ gwynethpaltrow

„Тя казва, че харесва да съм тук“, каза още актрисата. „Струва ѝ се странно да съм на екрана.“

Може би децата не са единствените, които нямат интерес да гледат филмите ѝ. Самата тя подразни някои от почитателите на супергеройските филми, след като разкри, че не може да каже в кои части на „Отмъстителите“ е участвала.

Снимка: Getty Images

„Просто се обърках“, призна тя в шоуто на Джими Кимъл. „Има толкова много от тези прекрасни и взаимосвързани филми на Marvel“.

Последното участие в такъв филм на Гуинет беше в „Отмъстителите: Краят“, който се превърна в най-печелившия филм на всички времена, изпреварвайки „Аватар“ на Джеймс Камерън.

Снимка: Getty Images

Полтроу участва и в сериала „Политикът“, но засега това остава последната ѝ роля. Тя е ангажирана с компанията си Goop, която произвежда различни неща – от ароматни свещи до бижута.