Дебора Михайлова от Стара Загора, която беше нарязана с макетно ножче, завърши успешно гимназия и изглежда великолепна като абитуриентка. Тя избра две различни рокли и не се притесни, че с едната бяха видими белезите й от инцидента.

Момичето от Стара Загора беше с дълга коса и на двата празнични повода. Припомняме, че 18-годишната Дебора претърпя брутално насилие, като бе рязана с макетно ножче по цялото й тяло, а косата й беше обръсната с машинка. След случилото се дебора постепенно започна да се връща към обичаяйния живот. Тя даде първото си интервю, а известен бранд й предложи перука. 

От кадрите се вижда, че Дебора е заложила на тоалет в розово, високи обувки в цвета на роклята и чокър в сребристо. Около празниците е променила визията си и с филъри в устните. 

За абитуриентския си бал Дебора избра елегантна черна дълга рокля.

Пера, вечерен грим и атрактивна прическа - няколко повода на лицето й да има усмивка.

Коментарите към публикациите й бяха разнопосочни - от изпълнени с положителни пожелания до упреци, че с тази визия ще намери поредния насилник. 

Снимка: Instagram/@deboramihailowa

Дебора претърпя ужасяващо насилие в края на юни 2023 г. - косата й бе обръсната, носа счупен, а на тялото нанесени прорези с макетно ножче, които се е наложило да бъдат затворени с 400 шева.

Припомняме, че наскоро Дебора издаде нова песен - "Зараснали рани". 

"В живота има добро, има и зло - това е посланието на песента", каза тогава тя в ефира на "Тази събота" по bTV. "Истината е, че аз наистина имах силни чувства, но от любовта до омразата има точно една крачка", заяви певицата.