Михаела Стоичкова все по-смело публикува снимки, на които е заедно с мъжа, откраднал сърцето й. До преди време тя само загатваше за връзката си, без да показва човека, койтое предизвикал чувства у нея.

"Толкова се гордея с човека, който си!" - написа Мика и сподели очевидно щастлив пост с шест снимки със своя млад приятел в Инстаграм. По кадрите можем да съдъм за общата им история и отношенията помежду им.

Мика озаглави поста си така „Нашата упорита работа, жертви, безсънни нощи, борби и падения в крайна сметка се отплащат!! Обичам те“.

Към момента приятелят й – Йордан Георгиев, няма публикувани снимки в служебния си профил със своята любима. На снимките се вижда, че той и дъщеричката на Мика се забавяват добре заедно. 

Преди няколко седмици двойката беше на почивка край езерото Комо в Италия. Мика публикува загадъчни кадри, на които се виждаха само краката й или двойката в гръб. След това сподели и видео от яхта, на което се виждаха двамата заедно. 

В миналото Мика Стоичкова имаше връзка с актьора Иво Аръков. 

В емоционален разговор пред Алекс Сърчаджиева в „Животът по действителен случай“ актьорът разказа за най-трудните си моменти – тогава, когато е бил предаден и измамен, останал без работа, без любов, без най-близкия си приятел.

Иво Аръков сподели за всичко, през което е минал – за своите възходи и падения, за съпругата си, за моментите, в които е бил жертва на зложелатели и за неизказаните думи към скъп човек.

Актьорът говори и за трудните мигове, през които е преминал с Мика Стоичкова заради непрекъснатите интриги, които са били създавани около връзката им. 

"Мика беше много ощетява от това, защото целият този стрес се изливаше върху нея", спомня си той този период от живота си, когато има трудности с най-добрия си приятел, заради ресторант, който двамата отварят.

Мика Стоичкова стана новият директор на Българската професионална футболна лига.