Дъщерята на телевизионната легенда Стив Ъруин, известен като Ловеца на крокодили, и съпругът ѝ получиха необичаен подарък от носителя на “Оскар” Ръсел Кроу - смокиново дърво.

Природозащитничката сподели снимка на дървото, на която са тя и Чандлър Пауъл, за когото се омъжи преди няколко седмици.

В съобщението под снимката тя благодари на актьора и съжалява, че не може да е до него и да го прегърне, заради строгите мерки срещу разпространението на коронавируса. Вместо това обещава, че тя и съпругът ѝ ще прегърнат дръвчето.

На 25 март двамата сключиха брак в семейния зоопарк на семейство Ъруин след като решиха да не отменят дълго планираната сватба, а да я направят без гости.

В съобщението за сватбата си те написаха: “Призоваваме хората по света да вярват в надеждата и любовта, които ще ни помогнат да преминем през този мрачен период от историята.

Снимка: Getty Images

Ръсел Кроу беше един от поканените на сватбата гости. Новозеландският актьор беше приятел с телевизионната легенда Стив Ъруин, който загина по време на снимки през 2006 г.

Снимка: Getty Images

След смъртта на Ловеца на крокодили, Ръсел Кроу бил първият, който се обадил на опечаленото семейство, за да поднесе съболезнованията си. След това актьорът остана много добър приятел със семейство Ъруон и някои медии дори спекулираха, че Кроу има връзка с вдовицата Тери Ъруин.

Снимка: Getty Images

Във връзка с това Тери Ъруин каза: “Със Стив сме говорили за това и се разбрахме, че ако той умре преди мен, ще продължа с живота си. Ласкателно е да ме свързват с Ръсел, защото той е страхотен човек и много добър приятел на семейството. Много го обичам, а той обичаше Стив и двамата бяха много добри приятели.