Дъщерята на ловеца на крокодили Стив Ъруин – Бинди, се омъжи. Съпругът й е Чандлър Пауъл – нейн колега от зоопарка в Австралия.

Двойката си каза Да на 25 март в семейния зоопарк на семейство Ъруин в Австралия, съобщи самата Бинди в Инстаграм профила си. Заради стриктните мерки около разрастването на коронавируса двамата са решили да нямат гости на сватбата, макар тя да е планирана дълго.

 

„25 март 2020 година. Имахме малка церемония и аз се омъжих за най-добрия си приятел“, започва своя пост 21-годишната младоженка, придружен със снимка, на която двамата се целуват. „Планирахме този красив ден почти от една година насам и трябваше да орименим всички, като нямахме гости на нашата сватба. Това беше трудно решение, но важно, за да бъдат всички в безопасност... В момента искаме да окуражим света да осланя на надеждата и любовта, които ще ни пренесат през това трудно време.“

Бинди хвърля светлина и върху това кой я отвежда до олтара, след като баща й почина през 2006 година – тази роля е поел брат й Робърт.

„Мама ми помогна да се приготвя, Робърт ме заведе до олтара, Чандлър стана мой съпруг и заедно запалихме свещ в памет на баща ми. Споделихме сълзи и усмивки, и любов.“

Бинди и Чандлър се сгодиха на 24 юли миналата година – на 21-я й рожден ден. Преди това двамата се срещаха цели 6 години. Техните планове били за голямо празненство през април, но заради коронавируса те се променили.

Стив Ъруин, известен като Ловеца на крокодили, е австралийски естественик и телевизионна звезда, станал популярен, благодарение на телевизионния сериал "Ловецът на крокодили" – оригинален научнопопулярен филм за животните в дивата природа, излъчван по цял свят, с участието и на съпругата му Тери Ъруин. Стив загина през 2006 годинак, огато при гмуркане по време на снимки в района на Големия бариерен риф, скат го убожда в зоната около сърцето с отровния шип на опашката си. Тогава Бинди е само на 8 години.