28-годишната Хейли Хаселхоф стана най-новият модел на корицата на германското издание на „Плейбой“. Тя е първият по-закръглен модел на корицата на някое от европейските издания. Хейли е дъщеря на актьора Дейвид Хаселхоф, който изпълняваше главната роля в хитовия сериал „Спасители на плажа“.

„Залята съм от емоции заради това, което символизира тази корица за представителността и голямата цел за даване на сила на жените“, написа Хейли. „Исках да използвам тази платформа, за да покажа, че трябва да обичаш тялото си без да се притесняваш от стандартите за красота на обществото.“

Хейли Хаселхоф с родителите си
Снимка: Getty Images

Хейли е дъщеря на актьора Дейвид Хаселхоф от втория му брак, майка ѝ е актрисата Памала Бах. Моделът се надява, че чрез снимките си в „Плейбой“ ще помогне на други млади жени с по-голямо тегло да се научат да се приемат и да се обичат.

„За мен винаги е имало връзка между отношението към тялото ми и емоционалното ми състояние“, написа още тя. „Усещам сила в това да се събудя и да мога да кажа, че съм живяла без да правя компромиси със самата себе си.“

Снимка: Getty Images

Макар Хейли Хаселхоф да е първият по-пълен модел на корица на списанието в Европа, тя не е първата такава в историята на списанието. Първият закръглен модел беше бразилката Флувия Лачерда през 2016 г.