Дъщерята на Анджелина Джоли Шайло, която започна да приема хормони, за да заприлича на момче, е с доста различна визия. Това обаче явно не се дължи на терапията, а на променено решение. Шайло, която преди се обличаше основно в момчешки дрехи и носеше косата си къса, сега показва белези на женственост. Тя вече е с дълга коса, която понякога връзва на опашка, а глезените й са придобили грациозност.

Анджелина Джоли бе заснета, докато пазарува, заедно със своите момичета, като всички носеха предпазни маски.

Най-голямото биологично дете на холивудските актьори Анджелина Джоли и Брад Пит се ражда като момиче в Свакопмунд, Намибия, на 27 май 2006 година.

  • На 3 години започва да носи момчешки дрехи.
  • На 9 вече напълно осъзнава, че не се чувства добре в женското си тяло и иска да й казват Джон, а не Шайло Нувел, както е рожденото й име.
  • През последната година тя премина и през хормонална терапия, която да трансформира тялото й и да й помогне да заприлича на момче.

Снимка: profimedia.bg

 „Тя обича анцузи и костюми. Така че обикновено облича костюм с вратовръзка, яке, спортни панталони или анцузи. Тя обича да се облича като момче. Тя иска да е момче. Така че трябваше да подстрижем косата й. Смята, че е като братята си. Нито аз, нито Брад искаме да й казваме какво да прави или да чувства. Трябва да намери своето собствено място“, споделя майка й в интервю.

Анджелина подкрепя дъщеря си във всеки неин избор, но Брат Пит не беше толкова категоричен. Израснал в консервативно баптистко семейство, 55-годишният актьор не харесвал идеята Шайло да се облича с дрехи, които прилягат на човек от срещуположния пол и отказва да приеме решенията й относно гардероба.
Е, сега може би е малко по-щастлив...