Блу Айви Картър е само на 16 месеца – възраст, в която повечето бебета едва ли придружават мама на световното й турне. Малката дъщеря на Бионсе обаче не само е с мама през цялото време, а заема своето много специално място в световното „Mrs Carter” шоу на гласовитата певица – на специално направен за нея доректорски стол с нейните инициали – BIC (Blue Ivy Carter).

Лицето на малката принцеса не се вижда, но пък забелязваме красивото туту и розова тениска, които се подават иззад стола. Явно Блу се готви да бъде звезда като мама още от малка. Снимката сподели изпълнителката с феновете си в Tumblr.

Предполага се, че звездата в момента е във Франция след поредното шоу от световното си турне, което се проведе на 20 май в Монпелие. Следващата дата от „Mrs Carter” е на 22 май в Мюнхен, Германия. От последните снимки на Бионсе в публичното пространство става ясно, че тя не е бременна и това са били само спекулации. Джей Зи официално е потвърдил, че съпругата му не очаква дете, след като получил поздравителен имейл и отрекъл това да е вярно.

Други снимки, които Бионсе сподели с нас, са тези от почивката й в Куба през април, където певицата се наслади на слънчевото време заедно с господин Картър – нейният съпруг Джей Зи.