Докато софийските улици са покрити със сняг, актрисата Даяна Ханджиева сподели кадри от гореща, лятна фотосесия по бански.

"Остават около 140 дни до лятото" - сподели красавицата, като очевидно й липсват топлите дни. 

Снимките са на фотографката Адриана Янкулова и са направени малко преди актрисата да влезе във "Фермата". 

"...сега ви ги споделяме, малко късно, но стоплят..." - сподели фотографката в своя Инстаграм профил. 

На един от кадрите Даяна Ханджиева е с полепнал по раменете пясък. В коментар под поста, с чувство за хумор споделя, че той още си стои там. 

Една от най-обсъжданите теми в края на 2020-а безспорно беше връзката между Даяна Ханджиева и Йордан Белев във "Фермата". Онези, които следят тяхната история още от самото предаване, си спомнят, че в него кратко участие взе и Камелия Ноева - към онзи момент годеница на Йордан.

След последвалите душевни и емоционални терзания на илюзиониста от Габрово, той излезе от риалити формата, убеден, че е спечелил приятел в лицето на Даяна. В интервю за "Преди обед" преди време той сподели: "Аз се влюбих в Даяна. Бях готов да зарежа всичко с Камелия наистина."

Актрисата отнесе много критики заради флирта си с двама от мъжете във „Фермата“ - Йордан и Петър. В интервю за "Тази сутрин" тя обаче каза, че всичко това е било преструвка, за да упражнява актьорските си способности, а фактът, че зрителите са повярвали, само доказва таланта ѝ.