На косъм от финала на предаването „Фермата“ си тръгна актрисата Даяна Ханджиева, която беше победена в дуел от Надя. Двете жени се изправиха една срещу друга, но Надя имаше предимството да подреди точките от отделните игри, което в крайна сметка се оказа решаващо.

В предаването „Тази сутрин“ по bTV Даяна каза, че от за себе си е научила, че може, знае и умее да се адаптира. Тя разкри, че не е влязла, за да опознае себе си, а за да разбере останалите участници. Това ще ѝ е много полезно в бъдещата кариера на актриса, защото, както каза тя, дори когато играеш злодея, трябва да го разбираш.

Снимка: Евгений Милов

Младата жена отнесе много критики заради флирта си с двама от мъжете във „Фермата“. Даяна изглежда си играеше с чувствата на Йордан и Петър, в което някои зрители заподозряха план да продължи напред с тяхна помощ. Тя обаче каза, че всичко това е било преструвка, за да упражнява актьорските си способности, а фактът, че зрителите са повярвали, само доказва таланта ѝ.

За Йордан сподели, че ѝ е един от най-близките хора, а Петър е бил само един флирт, но не са си паснали. От предаването тя си тръгва с много приятелства, но не и с любов. Колкото до това дали има мъж извън екрана, Даяна не пожела да коментира, тъй като опитът ѝ с „фермата“ е показал, че много хора не уважават личния живот на другите.

Цялото интервю може да видите във видеото от "Тази сутрин" по bTV.