Когато малкият Чинар Енгин се ражда преди шест години, акушерката възкликва: „Невероятно, това е бебе на любовта“. Малкото момченце има голям белег на челото, но нито майката, нито някой друг съжалява за това, защото белегът поразително много прилича на сърце.

„Беше като дар от Бог“, сподели 33-годишната майка на Чинар. „Никой от нас нямаше негативни чувства. Вярваме, че момченцето е родено с късмет.“

Така момченцето започва живота си като привлича вниманието на всички в родилното. Внимание, което ще го преследва през целия му живот.

14 месеца след раждането му, световните медии проявяват интерес към детето и изведнъж Чинар става международна сензация. Издания по целия свят споделят снимки на уникалния му белег.

Днес Чинар вече е голямо момче, но продължава да привлича погледите на хората по улицата. Заради формата на белега, много от тях му се усмихват.

Лъчезарното дете успява да изпълни сърцата на напълно непознати хора с щастие и любов. И напълно си заслужава прозвищно, дадено му още в деня на раждането – бебе на любовта.