Когато Дерек Прю забелязва, че 8-годишният му син се стеснява от родилния си белег, той решава да пресъздаде петното върху собственото си тяло и така да вдъхне увереност на своя наследник. Така бащата герой зтърпява 30 часа болка на стола на един татуист. 

"Забелязах, че Дерек започна да се чувства неудобно заради родилния си белег. Той е разположен отляво и покрива почти цялото тяло. Виждах, че се притеснява от него, за това реших да проуча как мога да си направя реплика на белега му на моето тяло" разказа бащата. 

До скоро малкият Дерек не се е стеснявал от белега си, но един ден, когато били на басейн, баща му забелязал, че момчето отказва да свали ризата си. Той решил да му покаже, че няма от какво да се срамува, а напротив – белегът го прави различен от другите.

"Почувствах се щастлив. Не знаех, че ще го направи, защото не предполагах, че би могъл да направи нещо такова. Показа ми татуировката на басейна. Дръпна ме в ъгъла и си вдигна блузата и аз го попитах: "Какво е това?", споделя момчето. 

"Татуировката отне 30 часа. Беше по-дълго отколкото мислех. Мислех, че ще е нужна само една сесия – 3 или 4 часа. Само очертанията отнеха много време, защото се правят и на по-голяма част от торса", разказва бащата.

"Направих го, за да му покажа, че той не бива да се притеснява от това и че не е единственият вече с такъв родилен белег. Исках да е щастлив, а и аз се почувствах горд, че му помогнах. Освен това харесвам как белегът изглежда и на моето тяло", допълва каза Дерек Старши. 

Според него чувството, че си помогнал на сина си е несравнимо. Сега, когато ходят заедно на басейн, малкият Дерек гордо сваля ризата си, защото вече баща и син са белязани еднакво до живот.