Деня на бащата в САЩ е идеален повод за Дейвид Бекам да сподели снимки на синовете си, за радост на почитателите си. Бруклин (23), Ромео (19) и Круз (17) вече са мъже и не отстъпват на баща си като физика и сексапил.

Бруклин, който наскоро се ожени, гради успешна кариера като модел. Младият мъж е най-голямото дете на Дейвид и Виктория.

Ромео пък е тръгнал по стъпките на баща си. Младежът в момента изгражда футболната си кариера. Преди да се откаже от футбола, Дейвид Бекъм беше един от най-популярните футболисти в света – колкото заради таланта си като футболист, толкова и заради сексапила си.

Круз пък се отличава с чудесно чувство за хумор. Преди две години разсмя всички, като подари на баща си… тример за тестиси с надпис „Спасяваме топки“. Дейвид се похвали с подаръка, но не е пускал допълнителна информация дали го ползва.

Освен Бруклин, Ромео и Круз, Дейвид и Виктория имат и дъщеря. Малката Харпър в момента е на 10 и също получи място на стената на баща си, заедно с по-големите си братя.

Още за семейство Бекъм: