На 5 февруари Роналдо отбелязва своя рожден ден. Малко преди това футболистът се премести в Саудитска Арабия, подписвайки договор на стойност 500 млн. евро с местния клуб. Заедно с него местоживеенето си е смени и приятелката му Джорджина Родригес.

Двамата имат връзка от повече от 6 години. И като се има предвид средната продължителност на предишните романтични увлечения на спортиста, този път всичко е наистина много сериозно. Въпреки че връзката му с Джорджина все още не е узаконена, което им създаде известни проблеми с преместването в Саудитска Арабия, двойката отглежда заедно петте си деца и изглеждат щастливи.

Накратко, можем да кажем, че спортистът най-накрая се е установил щастливо. Въпреки това не сме забравили колко много шум предизвика аферите му с известни жени.

Ето кои дами успяха да стигнат до сърцето на един от най-великите футболисти на нашето време.

Ким Кардашиян

За никого не е тайна, че Ким, както и всички жени от клана Кардашиян-Дженър, имат слабост към мускулести мъже със спортен дух. Затова не е изненадващо, че светската дама не може да подмине звездата на Реал Мадрид. През 2010 г. Ким летя до Мадрид за една безгрижна ваканция. Там тя се запознава с португалския футболист - папараци успяват да хванат двойката в един от местните ресторанти. Въпреки това романтиката помежду им, ако е имало такава, е била краткотрайна. Както подобава на всички "ваканционни флиртове".

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Бипаша Басу

Тя е индийски модел и актриса от Боливуд. Известно е, че докато Роналдо е бил в Манчестър, е имал романтична връзка с тази жена. В същото време в пресата се появяват възмутени коментари, че Бипаша официално се среща с друг боливудски актьор - Джон Абрахам. Дори не искаме да мислим за чувствата, които е изпитвал измаменият любовник на индийската звезда, когато е отворил вестниците, в които са публикувани снимки на Кристиано и Бипаша, целуващи се на тайни срещи.

 

Снимка: Getty Images

Ирина Шейк

Аферата на футболиста с Ирина Шейк е съвсем официална. Връзката им продължи почти пет години, но все пак завърши с раздяла. Руският модел реши да прекрати връзката си с футболиста, защото той продължава да общува паралелно с други жени. За Ирина това се оказало неприемливо и тя извади червен картон за футболиста.

Лусия Вилялон 

След като скъсва с Ирина, футболистът има връзка с водещата на клубния канал на Реал Мадрид Лусия Вилялон. Тя е забелязана до Кристиано на различни партита. Според репортерите връзката им за известно време е надхвърлила рамките на приятелството и бизнеса. Все още обаче няма потвърждение за това. Медийният шум скоро утихва и Кристиано се впуска в ново любовно приключение.

Снимка: Getty Images

 

И още... 

 

Приянка Чопра

Когато се появиха слухове, че Роналдо е повече от близък с Приянка Чопра, стана ясно, че той изпитва особена симпатия към красивите боливудски звезди. Двамата се запознават по време на парти в САЩ, организирано от Приянка. На събитието е имало и други футболисти, но Кристиано е бил този, на когото се приписва афера с боливудската актриса. Какво наистина се случваше между тях? Едва ли ще разберем. Със сигурност обаче двойката се е наслаждавала да прекарва времето си заедно, тъй като са били забелязвани не само на други събития, но дори и на футболното игрище.

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес


Роналдо става толкова известен с кратките си връзки с известни жени, че когато започне да прекарва време с нова известна личност в неформална обстановка, двамата веднага са обявявани за двойка в пресата. Такъв е случаят с Дженифър Лопес. Първо футболистът е сред поканените на рождения ден на братовчедката на Дженифър, а след това с Лопес били забелязвани заедно на частни партита. Затова е разбираемо, че слуховете за тяхната афера последваха веднага. 

Снимка: Getty Images

Мелани Мартинс

До 2015 г. Роналдо е на върха на световния футбол, аплодиран от целия свят. Ето защо той избира подходящата спътница - носителката на титлата "Мис Вселена" Мелани Мартинс. Поне в края на 2015 г. те прекарваха много време заедно.

Снимка: Getty Images

Мирела Грисалес

Романсът на Мирела Грисалес с Кристиано Роналдо се случва през 2007-2008 г. Още тогава колумбийският модел е запален по спорта, особено по футбола. Любопитно е, че раздялата с Кристиано не само не потушава страстта в нея, но дори я разпалва още повече. Оттогава тя гради много успешна кариера като спортен коментатор.

 

Снимка: Getty Images

Парис Хилтън