Златка Димитрова избухна с фейсбук статус срещу демонстрирането на луксозен живот в социалните мрежи и липсата на социална ангажираност в същото време.

„Направо ми се повръща от скапания и селски начин, по който се демонстрира тук в фб "луксозния живот" на измислени персонажи!!!! P.S. Нищо лично, просто моя статистика!”

Плеймейтката се възмути от поведението на жадните „за малко слава...жадни да се покажат, жадни да изпъкват с новите си парцали,коси, местата където посещават и с какво ли не!”. Гневът й явно е провокиран от отказа на някои известни български личности да се включат в благотворителни каузи, с които Злати се занимава от доста време.

"Ама ако ги покани на някакво събитие да се помогне все "заети" по работа или "сесии" не знам за къде обаче са тези измислени сесии. Не ми се споменават имена и на какво станах свидетел, че ще стане егати сензацията!"

*** 

Малко след като отпразнува 50-годишен юбилей, футболистът Христо Стоичков получи още една хубава новина, а именно, че дъщеря му Михаела, наричана по-често Мика, е бременна в 3 месец и той ще става дядо. Мика е бременна в третия месец от гаджето си Айкут. Пожелаваме й лека бременност и безпроблемно раждане.***

На 10 май ще се проведе конкурса ''Мистър България 2016", на който  ще дефилират 22 българи. На кръга по банки те ще носят любимите бански на Леонардо Дикаприо, Брад Пит и Джордж Клуни- ''Vilebrequin''. Тежката задача да оценят кой е най-красивият българин ще изпълнят носителката на короната ''Мис България ''- Наталия Гуркова, лицензиантката на конкурса "Мис Югозападна България''- Ани Палашева, класиралата се на шесто място българка на " Мисис Свят 2016" - Десислава Крайчева, Мария  Бонева – организатор на Sofia Fashion Week.