Лятото почти дойде и плажовете вече са отворени, затова много хора се насочват натам, за да се порадват на това, което доскоро изглеждаше невъзможно - нормална почивка. Една от звездите, които показаха тялото си на плажа след дългото стоене вкъщи заради пандемията е Брук Шийлдс, която през 80-те и 90-те години беше една от най-желаните жени в света. Тя стана легенда на екрана и на модния подиум и продължава да поддържа много добра форма.

Брук, която само след няколко дни ще отпразнува 55-ия си рожден ден, прекара последните няколко дни със 17-годишната си дъщеря Роуан.

Брук Шийлдс със съпруга и двете си дъщери
Снимка: Getty Images

Двете споделиха видеа и снимки в социалните мрежи, като едно от видеата показва как Роуън удря майка си в лицето с раницата си. Клипът стана хит в TikTok, където тийнейджърката го сподели:

Роуън е дъщеря на Брук Шийлдс от втория ѝ брак със сценариста Крис Хенчи, за когото Шийлдс се омъжи след раздялата си с тенисиста Андре Агаси. Точно днес двамата празнуват 19-ата годишнина от сватбата си и Шийлд сподели снимка от щастливия ден.

Актьорската кариера на Брук Шийлдс започна през 1978 г., след участието ѝ във номинирания за “Оскар” филм “Хубавицата”. В него младата актриса изпълни ролята на дете, което е принудено да проституира в началото на миналия век.

Снимка: Getty Images

След това кариерата ѝ на малкия екран и на модния подиум я превърна в един от най-известните сексимволи от края на хилядолетието.